-------------------
-------------------
  
 

Vacature
Microsoft Software Ontwikkelaar

Sygress B.V.

  Sygress B.V. (gevestigd te Tiel) maakt PC software voor CRM en voor logistieke systemen (ERP, WMS, WCS), alsmede tools op bestaande pakketten zoals Exact Globe. Sygress B.V. heeft een mix van zowel grotere toonaangevende internationale klanten en MKB ondernemingen in Nederland.

Bedrijfstypering

  Klein, flexibel, informeel, no nonsens, profesioneel naar onze klanten en relaties.

Functie omschrijving

  De software ontwikkelaar die we zoeken heeft passie voor software. Zowel in het nadenken (design) als ook in het realiseren (coderen). Blijft niet te lang hangen in gedachten en concepten maar vindt ook voldoening in de uitvoering om te zien hoe het afloopt. Voor de juiste persoon bieden wij een plek met veel vrijheid, mogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Onze producten zijn gebaseerd op MS-Visual Studio & MS-SQL, waarvan kennis en ervaring een vereiste zijn. Onze software developers zijn tevens eerste aanspreekpunt voor de helpdesk die wij voor onze producten bieden aan onze klanten. Ook spelen zij een rol bij oplevering/implementatie bij onze klanten. De nieuwe collega die wij zoeken ziet dit niet als een verstoring, maar als een kans nieuwe ideeŽn op te doen.

Functie eisen

  - Minimaal HBO niveau (door opleiding of ervaring), HTS, MTS
  - Passie hebben voor software
  - Kennis van en ervaring met MS-Visual Studio & MS-SQL
  - Rijbewijs B
  - Kennis van logistieke processen is een pre

Dienstverband

  - Bij voorkeur deeltijds, 4 dagen in de week flexibel in te vullen
  - Ruimte voor interne opleiding
  - Tijdelijk, met uitzicht op vast
  - Werkzaamheden kunnen in overleg bij uitzondering in het weekend en/of buitenland plaatsvinden

Solliciteren

  GeÔnteresseerd? Dan ontvangen wij graag uw sollicitatie met uw uitgebreide CV! U kunt uw sollicitatie digitaal versturen, naar vacatures@sygress.com. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact met ons opnemen.

 


| Telephone +31 344 636996 | Facsimile +31 344 636997 | P.O. Box 497 | NL-4000 AM TIEL | info@sygress.com | www.sygress.com |
> All rights reserved (c) 2003- 2004 Sygress B.V.<